Lakás és- háztisztítás negatív energiáktól szellemektől




 kép: printerest.com 
Ebben a cikkemben egy nemrég megtörtént lakás/tértisztításom és energiával való feltöltésem teljes történését írom le, hogy mindenki belelásson gyógyításom ezen részébe . Ezzel az írással közelebb kerülve és válaszokat kapva a szellemvilágról, a démonokról és más negatív energiákról. Teljes körű leírást adok mindarról ahogyan végzem e tevékenységet valamint részletesen kérdések és válaszokban informálok minden olvasót az ott személyesen elhangzottakról.
Ebben  példaesetben természetesen név nélkül írok az engem felkereső személyekről valamint bizonyos keretek között utalok e személyek lelki valamint spirituális megtapasztalásaira, fejlettségére és ahhoz való hozzáállására.
Tehát a leírtak teljes hétköznapi példa, megtörtént eset arról, hogy sok emberben milyen kérdések merülnek fel a lelki fejlettséghez mérten a spiritualitás felé.
Egy középkorú házaspár keresett fel egy napon azzal a kéréssel, problémával , hogy egy úgynevezett „bemérést” illetve háztisztítást szeretnének otthonukban. Először is a „bemérés” az azt jelenti ebben az esetben, hogy egy ilyen spirituális képességekkel rendelkező személy ( gyógyító, tisztán érző stb) megnézi azt, hogy a lakásban jó helyen vannak-e a bútorok ( az ágy …) milyen beállításban vannak azok elhelyezve, energetikailag nincs-e  esetleg olyan vízér vagy más a talajban meglévő, elhelyezkedő energiapontok – csatornák melyek blokkolhatják az energiacserélődést, energiaáramlást ezzel  pedig mind fizikai, lelki valamint szellemi szinten bizonyos problémákat, betegségeket is okozhatnak. Az energetikai bemérés keretein belül nagyon fontos a sarkokban történő tértisztítás és azok teljes körű felülvizsgálata ugyanis a sarkokban és szögzáródásokban komoly energiamegrekedések fordulhatnak elő. Ezekre a felsorolt példákra bizonyos szinten a feng shui is felhívja a figyelmet.
Tehát a helyiségek energetikai bemérése mellett a lakástisztítást is kérték megkeresőim. Az ő esetükben nagyon sok választ kellett adnom e területre vonatkozó kérdéseikre. Annyit kell tudni, hogy nekik nem volt olyan spirituális tapasztalatuk mindössze egy alkalommal volt náluk egy fajta „beméréssel é szellemlevétellel” foglalkozó személy körülbelül két évvel ezelőtt. Emellett egy bizonyos szinten hisznek a kézrátételes gyógyítás némely fajtájában.
A helyszín érkezésem után érzéseim alapján azonnal érzékeltem a lakás jelenlegi energetikai rezgését és annak minőségét. A lakás egy teljesen átlagos méretű volt. A bemérést valamint a tértisztítás minőségét egyáltalán nem befolyásolja a ház/lakás mérete. Ezt csak azért írtam le mert sokan keresnek fel ezzel vagy hasonló feltevésekkel. Az energia, a tiszta fény szabadon határtalanul terjed gyógyítása és tisztítása során.
A tisztítandó lakásban mint ahogy említettem is már belépéskor éreztem szellemek jelenlétét . 14 szellem tartózkodott a lakásban. Kapuk, átjárók nem voltak jelen más dimenzióknak ezen a helyen. Ha meg kellene fogalmaznom akkor ez egyfajta hadiszállás, búvóhely fészek volt az itt tanyázó szellemek számára. Ezekről a szellemekről elöljáróban annyit, hogy egyikük itt hallhatott meg érzésem szerint ezért is kötődött ide .A többieknek semmi köze sem volt az itt lakókhoz, sem a lakáshoz. Az ilyen lelkek inkább nyugalmat próbálnak találni bizonyos helyeken. Ez a lakás erre szolgált nekik. Én mindenkinek aki megkeres a személyes vagy a háztisztítással kapcsolatban és érzékelek rajta valami fajta negatív energiát, lényeket vagy szellemeket akkor arra a kérdésre , hogy ki lehet ez a szellem aki mellettem van , rám tapadt/ ki rakta rám az átkot stb mindig azt válaszolom, hogy ezt teljesen felesleges tudni, egyáltalán nem fontos mert legtöbbször a szellemek esetében egy a személy számára teljesen ismeretlen lélek tapadt rá – szegődött mellé de ez ugyanúgy van  az átkoknál is . Miben javít, segít az a helyzeten ha tudja hogy kitől, honnan, mi okból adódóan van rajta fekete mágia. Tapasztalatom szerint szeretettel hangsúlyozom hogy a lényeg nem ezen információk tudatában lenni – nem ez a fontos hanem az hogy az adott személy gyógyuljon tisztuljon minél hamarabb ezen sötét energiáktól. Mert ha tudja ezen imént leírt kérdéseire a válaszokat akkor azzal csak feleslegesen köti magát /forgatja bele saját magát lényegtelen gondolatokba, dolgokba. Ezzel sajnos csak tovább és tovább teremti meg negatív élethelyzeteit amelyek után ugyanúgy hasonló energiaminőségeket vonzz be életébe. Ezért mondom azt mindig hogy ne foglalkozzon ezekkel csak engedje el gondolataiból is azokat és a túlgondolkodást mert csak a gyógyulása a lényeg az pedig csak így lehet teljesen tökéletes az elkövetkezendőkben.
Az elengedés mindent felülír ez esetben is, hogy azon negatív energiákhoz ne ragaszkodjunk semmilyen formában ( sem tudatosan sem tudatalattinkban) hanem engedjük el ezeket mind testileg lelkileg minden szinten.
Visszatérve a cikkben megkezdett esetemhez, az iménti elkanyarodásom célja azért volt mert e házaspár is feltette a szellemekhez fűződő ilyenfajta kérdését.
Nyilvánvalóan vannak olyan esetek amikor elmondom és el is kell mondanom azt hogy kitől van az átok, vagy ki ez a szellem aki épp valaki mellett van de ezek ritkább esetek. Ezek általában hozzátartozók elhunyt szeretteink, vagy karmikus ez életbeli/ előző életbeli személyek lelkei.
Az energetikai bemérést mindig hangsúlyozom mint ebben az esetben is így tettem, hogy meg kell előzze egy teljes háztisztítás, tértisztítás. Ez azért ilyen fontos mert addig semmilyen fajta átrendezést, bútorzat beállítást nem lehet elvégezni míg lehetséges, hogy jelen van bármilyen fajta fekete mágia, átok ,rontás/ szellemi megszállás, szellemi illetve démoni vagy egyéb sötét letapadt energiák az adott helyen. Ezek ugyanis teljes mértékben befolyásolnak mindent az ott lakó személyek életében, élethelyzeteiben és fizikális illetve mentális, lelki megéléseikben.
A háztisztítás magába foglal minden olyan mágiától (kötés, átok, rontás…) szellemlények, démonok, negatív gondolati elementáloktól való teljes tisztítást, sötét energiacsatornák – túlvilági kapuk, átjárók lezárását, fénnyel történő blokkolását majd egy teljes körű védelmet mely a tisztítás után az imént említett sötétséget, lényeket, lelkeket távol tartja védve ezáltal a lakást, házat ingatlant attól függ melyikről van szó. Nem utolsó sorban természetesen a benne lakókat is.
A lakás/háztisztításban nagyon fontos megemlíteni az alapzatát, azt a területet ahol a lakás, ház alapja helyezkedik el. E példa esetem lakásának alapzatán fekete mágiát tapasztaltam. Ezek a mágiák nem feltétlenül ebből az életből adódóan maradtak energetikailag ezen a területen. Ezt úgy kell elképzelni, hogy akár ősi időktől kezdve hordozza magával ez a terület ezt a minőséget mely hatással van  azóta is az ott élő személyek életére, az ott történt esetek helyzetek kimenetelére és azok milyenségére. Nyilvánvalóan negatív úgynevezett „ rossz gonosz” helyzetek, történések létrejöttét értem ez alatt. Tehát a fekete mágia  sok esetben magán a ház/lakás területén jelen van melyre az alapok épültek. A mágia ezáltal egy olyan erős negatív szinten tartja a ház energetikáját mely erősebb az átoknál rontásnál stb. Erről az esetről azt kell még tudni, hogy ha ilyennel van dolgunk annak sokszor mágusi, boszorkány tevékenység, sötét szertartások megtartása az okozója, kiváltója ezen a területen. Így automatikus nagyon erős fekete mágiát kap a hely. Ezt persze legtöbb esetben nem erre a földi életre kell érteni hanem bármelyik másik előző életek egyikére vonatkozóan. A fekete mágia illetve fekete mise szertartások a legerősebbek mindenek között. Ez azért van mert ez a legösszetettebb sötét minőség amely több átkot, rontást, kötést, lélekkötést is magába foglalhat ( erőségétől függően természetesen).
Visszatérve a esetemhez a lakás alapterületén így a lakásra is egyértelműen hatással volt ez a fekete mágia valamint a 14 szellemi jelenlét.A következőkben kérdések és válaszokként írom le azokat melyek felmerültek megkeresőimben. Ezekben a válaszokban megpróbálom kifejtve és érthetően leírni mindenki számára az adott témával kapcsolatos felvetéseket.
A kutyánkon lehet –e szellem illetve van-e rajta szellem jelenleg?

Ebben az esetben egyértelműen nem érzékelek szellemet a kutyájuk auratestén valamint szellemi megszállásról sincs szó. A kutyák mint tudjuk a legérzékenyebbek talán minden házi kedvenc közül a láthatatlan dimenziók felé. Nagyon erősen érzékelik a szellemek, démonok… illetve negatív elementálok, energiák meglétét. Védelmezőkként egyfajta segítői feladatot is betöltenek gazdájuk felé. Egyértelműen látják a leírtak megnyilvánulásait, jelenlétét valamint jelzéseket adnak gazdájuknak azok felől.
Igen természetesen szellemek is tapadhatnak kutyákra és más állatokra is egyaránt azért hogy általuk jussanak energiához. Ezek ugyanolyan általános esetek ahogyan az ember aurájához is tapadnak.
Számos tapasztalatom van többfajta szellemi jelenlét állaton történő megtisztítására valamint démonikus lélek házikedvenc testének teljes megszállására. Ez utóbbira a legmegfelelőbb példa azon esetek melyeket lehet hallani híradásokban is  hogy a kutya rátámadt gazdájára komoly sérüléseket hagyva rajta, legrosszabb esetben sajnos halált is okoztak már több alkalommal. Ezek a legdrasztikusabb példák melyeknek lehetnek okai erőteljes megszállások.  Az úgynevezett „gonosz” lélek ilyen történéseknél csak a háziállat, házi kedvenc által tudja valami miatt elvégezni sötét tettét, tudja legjobban kinyilvánítani negativitását. Lehet ez karmikus tartozás, előzőéletbeli cselekedetek, helyzetek kiegyenlítése az által de lehet teljesen független az adott áldozat személyétől, ismeretlenként  sötét küldetését végzi a démon.

Milyen tapasztalataik vannak a lakásban úgymint negatív érzések, álmatlanság, hirtelen idegesség, különösebb történések, szokatlan dolgok? ( én kérdeztem)

Semmi különös érzésünk nincs igazából. Én ( mámint a hölgy elmondása szerint) néha idegesebb feszültebb vagyok egyik pillanatról a másikra e betudtam a gyógyszerszedésem tünetének. Esetleg olyan dolgok történtek , hogy a  férjemet majdnem áramütés érte a villanyszerelés közben és a kezében lévő késbe a magasfeszültség beleégett nyomott hagyva benne. Ezen kívül éjszakánként reccsenéseket és lépteket hallok. Hajnali órákban mindig felébredek és nem tudok aludni. Sokszor olyan érzésem van mintha valami  a fejemet nyomná lefelé illetve a hátamra ülne. ( ezek néhány csak a hölgy elmondási közül)

Válaszom a következő volt erre:
Hölgyem a kérdésem pont ilyen megnyilvánulásokra vonatkozott. Az Ön felsorolása teljes mértékben  szellemi jelenlét valamint a fekete mágia következménye. Sok ember annyira megszokott egy környezetet, élethelyzetet, annyira megszokta a negativitást, a betegséget, idegességet, úgynevezett balszerencsét sikertelenséget, hogy már észre sem veszi azt hogy ez nem normális ahogy van, ahogy él és amiben él. Nem veszi észre hogy lehetne máshogy is mert ez neki a természetes és megszokott. Azt hiszi hogy így jó minden. Pedig lehet máshogyan is élni – ezen negatív minőségek és megnyilvánulások nélkül. A fekete mágiák és minden más melyeket több cikkemben is leírtam nagyon megboríthatják életünket. Ezért nagyon fontos az ezektől való tisztítás és védelem.
Ezért hangsúlyozom a lakás és háztisztítás fontosságát. Aki akar tenni magáért tegyen és elhiheti azt hogy sajnos napjainkban szint nincs olyan személy akit ne érintene ez a téma. Ha hisz benne ha nem mindenkit befolyásol vagy szellem vagy más mágiák, lények kötések. Divatossá vált a szerelmi kötés és az átok többek között sajnos. De mindenki tehet magáért és ez a legfontosabb ne engedje senki hogy így élje le életét úgy hogy fogalma sincs hogy mi történik vele és miért kerül ilyen élethelyzetekbe, miért beteg stb.  Ez egy tény hogy ezek a leírtak valóságosabb energiák mint azt hinnénk nem holmi hókuszpókusz.

Visszatérve cikkem témájához ezek után elmondtam azt is a párnak hogy a ház energetikai tisztítása nem elég ahhoz hogy az ő életükben is gyökeres teljes változás álljon be. Ez azt jelenti hogy az adott házban élő személyek energetikájának tisztítását is el kell végezni. Mert ha az ott lakó személyek energetikai szempontból szennyezett aurával, energia minőséggel tartózkodnak a kitisztított lakás/házban akkor oda ha nem is azonnal de egy bizonyos idő után „visszahordják” és beszennyezik a tér energiáját ismét. Ez azért van mert a legtöbb időt és ami nagyon fontos az éjszakáinkat az otthonunkban töltjük, ugyanis mikor elalszunk, alvás közben megnyílunk – befogadóvá válunk mindenfajta energiaminőség számára . Természetesen ha nem vagyunk levédve csak akkor lehetséges ilyen szinten. Ilyenkor az adott személy által hordozott negatív rezgések, szellemek stb… leválhatnak és a hely energetikailag áteszi azok minőségét.

Tehát összetett a tértisztítás és az ott lakó személyek személyes tisztítása, védelme. Ez mindig szorosan összefügg, mert ha nem így lenne akkor az félig végzett és hiteltelen spirituális tevékenység lenne. Ez egy tény.
Ezen tapasztalataim, esetem leírása a sok közül azért volt számottevő lényeges hogy mindenki  kapja meg válaszait hétköznapi kérdésekre is  azzal kapcsolatban amivel foglalkozok és ami körülvesz minket.
Saját magamon tapasztaltam leírt eseteimet, helyzeteimet ezért is tudok így írni róluk. Csak az tud hiteles és igaz lenni mind írásaiban, tetteiben, cselekedeteiben aki személyiségében és életében átélte azokat, a Fény nevében vitte, viszi végig mások segítését illetve fejlődését.
Az ő saját Útján.
Szeretettel:Tóth István 

További elérhetőségek és weboldalak a linkre kattintva megtalálhatóak:
Bejelentkezni és érdeklődni: testszellemlelek@gmail.com
Facebook közösség gyógyító festményekkel kapcsolatban: https://www.facebook.com/tothistvanspiritualiskepei/
Tóth István spirituális festményei weboldal: https://tothistvanspiritualiskepei.webnode.hu/
Instagram:  toth.istvan.painter

Tóth István

Megjegyzések