Elátkozott tárgyak és házak






Nagyon sokat lehet hallani manapság az elátkozott  tárgyakról és házakról.  De tévedés  azt hinni hogy azokat a tárgyakat, vagy házakat, nem lehet kitisztítani és felszabadítani a negatív erőktől.  Minden házat és tárgyat lehetséges. Teljesen mindegy hogy most egy tükörről vagy egy gyűrűről van szó! Vagy hogy ősidők óta több generációs átokról van e szó, ami megszállta a házat vagy tárgyat. Az is mindegy hogy ki tette rá és hogy milyen erőséggel. A lényeg hogy tulajdonosának nem kell megszabadulnia tőle , vagy épp megsemmisíteni. Tárgy mi meg van átkozva és megsemmisítjük épp ugyan úgy ott marad az energiája ha nem tisztítjuk meg. Nem szabad bedőlni azoknak az embereknek akik azt mondják hogy adjuk oda valakinek vagy épp ő viszi el. Ha úgy érezzük hogy van az otthonunkban egy olyan tárgy akkor nem megválni kell tőle, hanem kitisztítani! Több féle módszer is van erre. De a legjobban teszik ilyenkor, ha egy háztisztítást végeztetnek egy hozzá értő személlyel, vagy a tárgyra kérnek tisztítást. Több féle fajta erősségű átok lehet a tárgyon is mint házon is. A házakon általában olyankor szokott lenni átok vagy több bolyongó szellem, illetve átjáró , amikor többen lakták már a házat, és ős régi. Ilyenkor mikor egy egy család beköltözik és ott élnek benne egy jó darabig, akkor érzékelhető  hogy előző tulajdonosa –lakosa hagyott ott negatív energiákat. Vagy épp legrosszabb esetben ott végzett nem megfelelő szertartást, szellemidézést. Ilyenkor amikor rossz érzet fog el egy házzal kapcsolatban olyankor  és nem szívesen térünk haza benne, szintén utalhat a ház megszállásra, ártó negatív energiákra. Ugyan ez vonatkozik a tárgyakra is, mikor rossz érzet fog el minket egy tárgyal kapcsolatban olyankor jobb azt a tárgyat megtisztítatni. De NEM kell tőle megválnunk! Ha már sikerült a házunkat megtisztítatni , akkor egy tipp, érdemes a feng shui által berendezni otthonunkat, mert az elűzi, és nem engedi be a negatív energiákat. Kényelmesebbé, élhetőbbé teszi otthonunkat. Persze attól mert még a feng shui által van berendezve egy ház attól még nem jelenti azt hogy ki is van tisztítva, vagy hogy maga a lakói innentől kezdve minden ártó szándékú energiáktól, entitásoktól védve van!
Ötlet tippeket otthonunk megtisztítására-berendezésére:
1 tipp: szerelem bevonzó a lakásban.
Mindenképp páros számú dísztárgyakat helyezz el a hálószobádba. pl: delfines képek a falon, vagy mandarin kacsa pár az egyik legerősebb szerelem hozó.
Ásványokban érdemes a rózsakvarckővet viselni is mind a hálószobába is elhelyezni éjjeliszekrényünkre vagy a párnánk alá. De ha egy hozzáértő személy beprogramozza az adott ásványt akkor még erősebb hatást érhetünk el.
2. tipp:  pénzbevonzó tárgyak:  Az egyik hatékony pénzbevonzó tárgy a piros asztal terítő amire ráhelyezhetünk pénz érméket, de előtte a pénzérméket is érdemes behangolni. Kezünkbe helyezzük őket és 3-4 percig feltöltjük energiával és megáldjuk őket, de 3-4 perc alatt érdemes nagyon erősen fókuszálni álmainkra, céljainkra , vizualizáljuk őket és ennek segítségével ezeket a pozitív energiákkal töltsük fel a pénzérméket! De pénzhozó növényeket is tarthatunk a házunkban mint például a párnafű, illetve a törpebors. Ezek a növények kereklevelűek és a föld jegyéhez illetve a fémhez tartoznak ami ezáltal vonzza a pénzt.

3.tipp: Boldogsághozók, Szerencsehozó tárgyak: Nevető Buddha, Elefánt, és minden olyan kedves tárgy amire szívesen tekintünk és érzékeljük rajta a pozitív energiákat, szívesen hordjuk vagy fogjuk meg.
Végezetül le szeretném írni Nektek hogy ezen felül még számos módszer van amivel növelhetitek pénzbevételetek, szerelmetek, boldogságotok, szerencsétek. De azt is le szeretném írni Nektek ami kihagyhatatlan hogy mindez nagyon keveset fog érni ha nincs meg pár alapvető hozzáállásotok, mint például a HIT, POZITÍV GONDOLKODÁS, POZITÍV ÖNKÉP!
Önmagában is segít sokat mind a háztisztítás mert ugye az ember hogyan is lehetne boldog és kiegyensúlyozott ha van épp egy ártó szándékú energia , átok, rontás, vagy épp bármely kötés egyik fajtája. Vagy éppenséggel bolyongó szellemekkel vagyunk tele vagy házunk.  A sorrend amit érdemes betartani, hogy kellő képen mint otthonunk mind vállalkozásunk, vagy saját magunk , környezetünk jobbá tétele elengedhetetlen a tisztítás, védelem, mint otthonunkra, és személyünkre egyaránt, ezután a pozitív gondolkodás, pozitív önkép, és végezetül a szerencsét, boldogságot, szerelmet hozó tárgyak otthonunkban. Ha ez mind megvan akkor biztos lehetsz benne hogy elkerülhetetlen lesz a szerencséd!
 Szeretettel: Tóth  István  


További elérhetőségek és weboldalak a linkre kattintva megtalálhatóak:
Bejelentkezni és érdeklődni: testszellemlelek@gmail.com
Facebook közösség gyógyító festményekkel kapcsolatban: https://www.facebook.com/tothistvanspiritualiskepei/
Tóth István spirituális festményei weboldal: https://tothistvanspiritualiskepei.webnode.hu/
Instagram:  toth.istvan.painter

Tóth István



Megjegyzések