A gondolatok ereje és amikor másokra gondolsz

kép: pinterest.com

Amikor eszünkbe jut valaki,lehet az ebben az életünkben ismert személy

(barát, családtag,munkatárs ...) de lehet jelen tudatunknak ismeretlen akkor arra a személyre vagyis azzal a személlyel energetikai kapcsolódás jön létre. Ez úgy érthető hogy egyfajta csatorna kettőjük között. Ennek tudását vannak akik tudatosan használják,tudják de van aki még jelenleg nem tudatos erre . Ezért is írom le ezeket a tanácsokat arról ami minden napunk része.
A gondolat mint tudjuk folyamatosan jelen van életünkben, teremtő ereje egyértelmű, minden pillanatban több millió gondolat fut végig tudatunkban. Mindennapjaink legalapvetőbb  spirituális mágiája a gondolatok teremtő illetve energia közvetítő,manifesztáló  képessége. Ebből a nézőpontból tényszerűen megfogalmazható és kijelenthető hogy minden ember mágus saját életében, de emellett másokéra is nagy hatással lehet ezzel együtt. Ha tudatos és úgymond "spirituális ember"-ről van szó, ha pedig teljesen hétköznapi materiális személyről van szó - teljesen mindegy. A "fejünkben" nagyon sok féle képpen jöhet elő gondolat. Legtöbbször elménk nyelvén szólva tudatosan gondolunk valakire vagy valamire. A másik a minden más gondolat mely hirtelen "a semmiből " az eszünkbe jutott - csoportba tartozik. Ezen belül viszont vannak olyanok melyek csak elménk játékai, különböző energetikai hatások,(akár szellemek, átok .... a környezetünkben jelenlevő személyek gondolati és egyéb energiaminőségei stb) gondolati tudatosan vagy tudat alatt teremtett elementálok hozhatják létre.
A gondolatok ereje,hatása viszont nagyon nagy felelősség. Addig amíg saját életedben használod teremtő erődet a gondolataiddal addig a saját felelősséged ,mert a Te életed. De amikor gondolunk valakire akkor már másokra is hatással vagyunk, ha tudatosak vagyunk erre ha nem. Ez nem azt jelenti hogy akkor ne gondoljunk senkire - eleve mégsem lehetne ilyet tenni s szabályozni sem lehet,korlátozni azt mert az energia szabad és nincsenek határai hogy mettől meddig mehet. Csak azért írom le ezt mert nem mindegy hogy ki és hogyan, milyen energiaminőséggel jut eszünkbe illetve mi milyen érzéssel gondolunk rá. Mikor egy személy képe, vizuálisan vagy csak érzés által eszünkbe jut, akkor sok esetben lehetséges hogy az ő fejében mi is megjelentünk, gondolt ránk. Legtöbbször ugyanabban percre pontosan történnek ezen kapcsolódások. Egyfajta energetikai híd jön létre a két fél között. Ez a telepatikus kommunikáció alap formája . Ez által ha valaki ezt tudatosan alkalmazza s veszi a jeleket ilyen történések után (a gondolatokra gondolok természetesen) akkor az életét is jobbá teheti, másokat is segítve ezzel, tudatosan alakítva és formálva azt. A távgyógyítás során is hasonló energia híd által történik a tevékenység.
Összegezve tehát nem mindegy az hogy hogyan értjük meg, fogjuk fel a jeleket, hogyan milyen szándékkal gondolunk másokra, tudatosan vagy tudattalanul milyen energiákat közvetítünk a leírt kapcsolódás által. Mert mint ahogy gyógyítani a Fény oldalán úgy sajnos lehet a másik oldalt képviselve mindenfajta sötét energiát,mágiát ...is küldeni ezen keresztül ez az igazság . Az legfőbb üzenet az odafigyelés , elővigyázatosság ezen esetekben. Természetesen a legdrasztikusabb példák voltak így a végére az utóbbiak de erről is szót kell ejteni,kikerülni nem lehet mert tény hogy működik sőt sajnos hasonló negatív esetekkel is találkozok nap mint nap.
Tudatosságot, fényt és szeretetet Mindenkinek. Remélem segíthettem írásom által is.



Szeretettel  Tóth István


További elérhetőségek és weboldalak a linkre kattintva megtalálhatóak:
Bejelentkezni és érdeklődni: testszellemlelek@gmail.com
Facebook közösség gyógyító festményekkel kapcsolatban: https://www.facebook.com/tothistvanspiritualiskepei/
Tóth István spirituális festményei weboldal: https://tothistvanspiritualiskepei.webnode.hu/
Instagram:  toth.istvan.painter
Tóth István

Megjegyzések

Megjegyzés küldése