Égi Tanítás Mindenki fejlődése érdekében ~ Jézus üzenete az emberiség számára

kép: pinterest 


Szétnézek az életekben, megvizsgálok helyzeteket, sorsokat, lezajló folyamatokat s mindez arra a “logikus” következtetésre sarkall, hogy valami nagyon megváltozott, s más minőségben rezeg a szabad akaratot, a karmát és a karmán kívüli megéléseket tekintve. Ebből a “ logikán “ alapuló gondolatbòl kiindulva az angyalok és Égi mesterek arra kértek , hogy írjam le mélyebb üzenetét tekintve ennek a folyamatnak. 

Az emberiség döntése “alkotóelemei”-nek személyes donteseibol áll össze egy teljes egésszé. Ahol a többség fókusza, tettei vagy nem tettei , amit éltetnek vagy sem, amit teremtenek ez hozza meg azt hogy a nagy mérleg merre billen, merre dől a közelgő jövőt vagy távolabbi eseményeket tekintve. 

A szabad akarat sosem bírt  ekkora jelentősséggel mint már egy jó ideje. A szabad akarat - a döntés - a cselekvés , vagy nem cselekvés, a felszólalás vagy hallgatás mind mind egyfajta döntés. Egy gondolat is , a gondolkodásmòdod, a pozitivitasod vagy negativitasod mind mind egy egy döntés eredményei! Megengeded e magadnak azt az életet , életvitelt , azt hogy lehuzzanak bármilyen formában is az életedben! Megengeded -e az elmédnek hogy ő játszon veled, az egòdnak hogy uralkodhasson rajtad! Megengeded e a lustaságot , a belekényelmesedést, vagy a szorgalmat , a tettrekészseget. Megengeded - e a negatív gondolatoknak hogy ostromolják belső templomodat! 

Kivel élsz s hogyan!? - ez is a te dontesed! 

Hol s merre veszed az irányt! 

S miben hiszel? S ami a legfontosabb hogy Kiben is hiszel? 

Hiszel e a Fényben? Hiszel e onmagad egységében a Mindenható mindent átjárò Teremtőben! 

Mit választasz!? 

Jézust vagy valami mást!!!

A hosszabb utat mely bármilyen nehézségekkel is járjon de mindig egy Jó cél felé vezet! Vagy egy út kerülő -s ösvényt mely gyors s rövidebb de sosem érsz célt vele igazából! 

Egy illúziót, egy  délibábot láthatsz magad előtt a messze távolban melyet megközelíteni sem tudsz majd! 

Középút már nincsen! 

Vagy egy otthonos meleg fény keríthet oltalmába vagy egy hideg hűvös energia kerithet hatalmába! 

Ez a döntés fontossága! Az “életben maradás “ kulcsa ! 

Jézus üzenete ez melyről nem sokan beszélnek, írnak pedig ez az ami mindennek alapja ahhoz hogy valakiben valóban elkezdhessen kikelni az aranykor fenyviraganak lehetősége!

Annyi mindent láttunk már, annyi mindent tapasztaltunk a karma útvesztőiben . Annyi mindenen keresztül mentünk a létezés horizontján viszont sok mindent még mindig tanulnunk kell. Azokat az erényeket,alap gondolkodásmòdot , döntés képességet , az egészséges önmagára igényes, tudatosan gondolkozó érzelmi létezést ami elkopott manapság! 

Az eddigi földi karmikus megélések, s a “minden megvolt írva” kijelentések már kissé átalakultak a jelen időszakot tekintve! 

Nem lehet mindent a karmara és az előző életekre fogni! Nem lehet a felelősséget immáron olyan szinten sem másra, másokra átruházni ahogyan eddig sokan tették! 

A karma a földi testedben megélt létezésben ugyanolyan jelen van mint például a szellemtestben a mi dimenziónkban itt ragadt szellemek tekintetében is. Az ok okozat törvénye minden pillanatban építheti számunkra az előttünk álló megéléseket! 

A mit gondolsz vagy nem gondolsz , a mit teszel vagy sem s hogyan teszed azt ... mind mind egy egy tégla mellyel  fel építesz egy gátat magad előtt vagy leveszel róla egyet. Egy egy energia csomag mely által tisztíthatod vagy szennyezheted magad előtt az utat. 

Kevesebb vagy több teherrel a válladon! 

Ez a földhoz köthető létezés velejáròja! 

Folytatással jövök nemsokára 

Tóth István

További elérhetőségeim:
Tóth István gyógyító festményei weboldalam linkje:
Facebook közösségünk: Lélek a fejlődés útján
Facebook közösségünk: Tóth István spirituális képei
Facebook csoportunk, Spirituális útkereső linkje:
Angyalkártya: Saját gyógyító festményeimből készült 46 lapos kártyacsomag amely segíti és gyógyítja a mindennapjaidat!
Rendelni itt tudsz:

Megjegyzések