A világban végbemenő változásokról~ Aktuális energiák 2021

kép:pinterest


 A világban végbemenő változásokat tekintve ehhez hozzáteszem hogy “spirituálisnak” sem kell lenni senkinek ahhoz hogy egyértelműen lássa , észrevegye felismerje azt ami körülvesz minket. Amit az emberiség hanyag hozzáalkalmazás, a külvilág “imádásából”, a tudatlanság és agymosás megvezetés illúziója által teremtett. Az emberiség nagyobb százaléka döntött a személyes életében! Ezeknek a döntéseknek a velejárója az hogy most ez történhet a földön s ekkora a sötétség!

Ez nem most kezdődött hanem egy hosszú folyamat végterméke.

Ennek a folyamatnak a csúcsa s tökéletes kihegyezése s kiteljesedése az utóbbi 20 - 30 évre de szűkebben az utóbbi 15 évre tehető. Az ember a maradék lelkiséget is elvesztette pontosabban átadta egy “felsőbb” háttér vezetés sötét irányításának. Ezek tények s mindenkit érintenek. Struccpolitika már nem működik még olyan szinten sem mint ahogy eddig részben működött bármikor is!

Minden mindenre mindenki mindenkire hatással van. Minden energia. Egy gondolat egy érzés, az is befolyásoló - másokra hatással levő amit képvisel valaki megnyilvánulásában, ruházkodásában, hozzáállásában bizonyos dolgokhoz az életében.

A sötét sötétet vonz a fény pedig fényt. Ez utóbbiból sajnos nem kevesebb van hanem kevesebben hordozzák s közvetítik azt való igaz lelkükből fakadóan.

A mind mindenre s mindenki mindenkire hatással van s a többség döntött folyamatára a legjobb példa egy csónak melyben benne van a földön élő összes ember. Aki a “jó “ a fény mellett döntött az a jobb oldalán áll a csónaknak aki pedig a “ negatív” mellett az a bal oldalon. Ebből van több sajnos s erre dől a csónak mert nemhogy egyensúlyban sincs hanem a teljes felborulás részén tart.

Nincs meg az egyensúly hanem eltolódás van! Ez történik most s ez a szabad akaratból való döntés meghatározza a fényesek létezését is . Természetesen mindenki tud tenni magáért s a lehető legtisztábban létezni de akkor is egy nehéz sötétebb időszakban amit a többség teremtett, teremt folyamatosan. Aki ezt nem látja nem érzi az vagy az álmok tengerének illúziójában érzi jól magát vagy elképesztően megvezetett!

Ezt nehéz kimondani de ez tény! Az igazság látszik s már kézzel fogható sajnos!

Az aranykor teremtődik de egyenlőre nem az emberek a lélek tisztaságát szolgáló aranykora van kialakulóban!

Hanem az ellenünk történő aranykor!

Én ezt Saját tapasztalatból s Égi üzenetként mondom s mindenki tudja meg hogy bármennyien is hangsúlyozzák a valótlant igazságként attól az még nem lesz az!

Az aranykor nem a tömegek Spiritualitásától fog eljönni hanem az Igazak spiritualitásától !

Amíg egymásnak mennek elvek gondolati s hiedelemvilágok s nincs meg a valódi fény felismerése önmagunkban s másokban addig nincs miről beszélni !

Ilyen mélyen talán meg Atlantisz bukása után sem volt az emberiség mint ahol most tart ! Ez is egy meghatározó Tény!

Tóth István 

További elérhetőségeim:
Tóth István gyógyító festményei weboldalam linkje:
Facebook közösségünk: Lélek a fejlődés útján
Facebook közösségünk: Tóth István spirituális képei
Facebook csoportunk, Spirituális útkereső linkje:
Angyalkártya: Saját gyógyító festményeimből készült 46 lapos kártyacsomag amely segíti és gyógyítja a mindennapjaidat!
Rendelni itt tudsz:

Megjegyzések