A sejtszintű gyógyításról és a DNS újrahangolásáról



kép: pinterest.com


A spirituális fejlődés, a személyes spirituális utunk és tapasztalatcsomagunk több részből tevődik össze. Ezzel együtt több oldalról kell megvilágítani és kezelni a spirituális gyógyítás fogalmát is.

A fejlődés és gyógyulás a legtöbb esetben jelentését, kiinduló és végpontját tekintve egy és ugyanaz. A fejlődés csak gyógyulás útján mehet végbe mely fordítva is igaz. A fizikai és lelki „betegségek” szorosan összetartoznak illetve egymás következményei. n a tudat, az elme illetve a szellemi minőségek kezelését sem helyezném háttérbe. A gyökere minden külső megnyilvánulásnak, tünetnek, kivetülésnek minden esetben a lélekben keresendő. Ilyen tünetek lehetnek a személyiségünk kialakulása és annak megnyilvánulásai, reakciók, helyzetek kezelése mind-mind a belső energetikánk, belső világunk megnyilvánulásai. Ugyanez vonatkozik a fizikai tüneteket és megbetegedéseket illetően. Ezen látható fizikai tüneteknek a megmutatkozását egy hosszabb ideje meglévő belső lelki elfojtást, energetikai kiegyenlítetlenség, az ebből vagy előző életekből hozott traumák, megélések feldolgozatlanságának megléte előzte meg a legtöbb esetben.

A „betegséget” valamint a „problémás” helyzetet a karmikus vagy az ez életbeli minták gyógyítása mellett több irányból kell megközelíteni annak gyógyítása szempontjából.

Az adott „probléma” gyökere ettől összetettebb. A sejtek és a DNS szálak ugyanis mindenfajta energetikai lenyomatot, hiedelmet, berögzültségest, félelmet, öröklődött mintákat … tárolnak és hordoznak magukban. Ez vonatkozik mind az előző életekben tapasztaltakra illetve ebben az életben átélt megélt kapcsolatainkra, megéléseinkre. 

A sejtek emlékeznek mindenre, minden előző életünk lenyomata sejtszinten is hatással van ránk. A lélek és a DNS szálak és a sejtrendszer ilyen szempontból szorosan összekapcsolható. A sejtszintű tisztítást tekintve a fizikai test sejtjeit, a szellemei test, éteri test,energiarendszerünket illetve a lelket együttesen kell tisztítani. Ez a magas dimenziós gyógyító fény újrakódolja azon elakadásokat, gátló energia kiegyenlítetlenségeket melyek okozói, elindítói lehetnek az adott „problémának”.  A kezelések során minden esetben Égi segítőkkel dolgozunk akik ezen területen tudnak segíteni nekünk a legtökéletesebb tisztítás érdekében. A sejteket ilyenkor emlékeztetjük és egyfajta alapállapotukba helyezzük fókuszáltan a kívánt eredmény elérése céljából. A sejtszintű újrahangolás mind fizikai, lelki és gondolati minőségek gyógyítására is alkalmazható.

A sejteket tekintve sokan említik,hogy azok nem betegszenek meg mely kijelentés igaz és helyénvaló  viszont energetikailag és azon visszahúzó, gátló blokkoló minőségektől tisztíthatóak melyek kiválthatják életünk, életterületeink bizonyos elakadásait. Olyan területekre is kihatással lehetnek melyekről nem is gondolnánk hogy hatással vannak életünkre.

A sejtszintű gyógyítás és DNS programozás alkalmazható mindenfajta fizikális tünet,fizikai betegség kezelésére.  A test mint említettem a fizikai, a szellemi testre és éteri testekre is értendő.

A kezelés segítséget nyújthat testsúly csökkentésben,a hit és akaraterő visszanyerésében, félelmek, berögzültségek elengedésében, emberi kapcsolataink gyógyításában, az önszeretet és más elfojtott tulajdonságaink, képességeink újra integrálásában, anyagi helyzet javításában is.  A sejteket, a DNS szálakat ilyenkor energetikailag magas szférás gyógyító fénnyel aktiváljuk és programozzuk az adott „tünet” megelőzésére, megszüntetésére illetve teljes kiiktatására. A kezelés közben a gondolatokat is tisztítjuk természetesen mert sok esetben ezek a kiindulópontjai az adott helyzet,betegség meglétének, létrejöttének.

kép: pinterest.com

A sejtszintű gyógyítás és DNS újraprogramozás az előző életeket illetve azokat az elakadásokat tisztítja és oldja melyeket szüleinktől vagy más felmenőinktől vérvonal szinten örököltünk. Sejtszinten gyógyítjuk azon energetikai lenyomatokat melyek mélyen beivódtak bizonyos helyzeteket tekintve. Ilyenek lehetnek például pánik betegségek, fóbiák, bizonyos megmagyarázhatatlan ok nélküli frusztrációk.
Mint ahogy lehet is mondani, hogy mindent be lehet programozni úgy a sejteket is a gyógyulásra, egyfajta kiteljesedett állapotra az életünk minden területét tekintve.
Ez a fajta energetikai tisztítás alkalmazható bármilyen fizikai szervi megbetegedés kezelésére, fizikai elváltozás, lelki trauma, félelmek elengedésére, családi párkapcsolati helyzetek gyógyítására, örökölt minták és lélek lenyomatok tisztítására, karmikusan hozott blokkok gyógyítására vagy bármilyen képesség vagy tulajdonság felélesztésére is.

Végezetül felhívnám a figyelmet arra az elengedhetetlen tényre, hogy amíg mi magunk energetikailag nem vagyunk letisztítva , energetikai védelem hiányában addig semmilyen fajta tisztító vagy gyógyító energetikai kezelést nem érdemes elkezdeni. Ez azt jelenti, hogy az első lépés minden esetben a teljeskörű energetikai tisztítás kell,hogy legyen mely minden negatív gátló visszahúzó mágiától ( átok, rontás, szerelmi vagy lélekkötések, párkapcsolati késleltető vagy rejtett mágiák) más dimenziós negatív entitásoktól, ránk tapadt szellemektől való teljes védelem és tisztítás. Ennek fontossága abban rejlik, hogy ha példának okáért a gyógyítandó személyen van egy erős szerelmi kötés vagy anyagi blokk addig amíg az nincs energetikailag letisztítva róla addig sejtszinten sincs értelme tisztítani élete ezen területét. A „probléma” minden esetben több irányból indulhat ki. De a gyógyítás lépéseit nem lehet kikerülni ilyen értelemben.
Tóth István

Bejelentkezés: a testszellemlelek@gmail.com email címen lehetséges.


Az Angyali Útravaló kártyacsomag megrendelhető itt: https://tothistvanspiritualiskepei.webnode.hu/toth-istvan-angyalkartya/
DNS sejtszintű gyógyító technikámról bővebben itt olvashatsz:
További elérhetőségek és weboldalak a linkre kattintva megtalálhatóak:
Bejelentkezni és érdeklődnitestszellemlelek@gmail.com
Facebook oldalunk gyógyító festményekkel kapcsolatban:https://www.facebook.com/tothistvanspiritualiskepei/
Tóth István spirituális festményei weboldal:https://tothistvanspiritualiskepei.webnode.hu/

Instagram:  toth.istvan.painter