Fényküldöttekről


A Fényküldött szó jelentése összetett és sokkal mély értelemben értendő nyelvtani jelentése helyett. A "Fénnyel való munkára" utal ez a kifejezés. Egy olyan minőségre aki a Fényt közvetíti és azzal van segítő feladata embertársai illetve a Föld Bolygó felé egyaránt.
A Fényküldöttség egy megtisztelő feladat. Egy megtisztelő de egyben irtózatos nehéz küldetés. A Fény megtartása és folyamatos áramoltatása ugyanis sosem volt könnyű ebben a dualitásban. Az egyensúly mindenek előtt áll. A döntés és szabad akarattal egy vonalban. A Fényküldött lényét tekintve nemcsak akkor fényküldött mikor teljes vállszélességgel megtudja tartani ragyogását, "jó emberi" mivoltát, önzetlen szeretetét nem elcsúszva a megvezetés útján, a hatalom és pénz,az ego irányába hanem akkor is Fényküldött mikor sajnálatos módon ennek teret ad s megadja magát egy sötétebb minőségnek. Ezek az emberek mindenhol ott vannak a legfelsőbb vezetésben , a gyógyítók körében , bármely munkakörről is legyen szó mindenhol találunk fényküldöttekre. A kérdés csak az hogy nem biztos hogy feltételeznénk sok esetben róluk ,hogy ők is azok. Pedig igen.
A Fényküldöttség egy út egy minőség mely a "globális jó" az aranykor el hozatalában van hatalmas segítséggel e bolygó számára de ezen kívül viszont egy olyan út, egy olyan minőség mellyel az adott személy fejlődése is semmiképpen sem elhanyagolható.
Ebben a feladatban csak rajta múlik hogy megtudja -e lépni az előtte álló kihívásokat, megtudja- e ugorni a lépcsőfokokat melyek által nem engedi magát elcsúszni a sötét oldal kísértéseinek annak támadásait visszaverve.

A Fényküldött a Fényből való akinek a ragyogás és a Fény közvetítése a Célja.
Nagyon sok fényküldött van aki "átállt" egy bizonyos időszak során a másik oldalra de ettől függetlenül ő még alapjában véve még fényküldött csak nem teljesíti,teljesítette feladatát.

Ezen sorokat olvasva még jobban megerősödhet most mindenkiben az,hogy sose ítélkezz senki felett sem mert nem tudhatod,hogy éppen ki miért tart ott, ki mit képvisel és ki is áll szemben veled.
Te is tarthattál valaha azon a szinten mint az a személy akiről most úgy vélekednél...


Szeretettel Tóth István

További elérhetőségek és weboldalak a linkre kattintva megtalálhatóak:

Bejelentkezni és érdeklődni: testszellemlelek@gmail.com
Facebook közösség gyógyító festményekkel kapcsolatban:https://www.facebook.com/tothistvanspiritualiskepei/
Tóth István spirituális festményei weboldal:https://tothistvanspiritualiskepei.webnode.hu/
Instagram:  toth.istvan.painter
Tóth István

Megjegyzések